Accelerera Din vikt med LCHF utan att lägga på fett

Undervikt kan vara lika jobbigt som fet

Det är inte alla som kämpar mot överflödiga kilon, även om detta bekymmer totalt färdigt har fått mest uppmärksamhet genom åren. Underviktiga personer som inte går opp i vikt trots att de försöker, upplever samma dåliga självkänsla samt otillräcklighet som överviktiga personer gör. Ofta handlar deras problem om dålig hunger, en väldigt engagerad livsstil eller någon form av sjukdom. Mer info: På denna sajten

En överviktig individ hånar man sällan fritt, det är förbjuden att tjata på någon med stor övervikt om att förtära mindre alternativt lägga restriktioner på sig själv, för man vet ju hur besvärligt det kan vara och att det kan ligga en stor mängd psykologiska hinder bakom. En underviktig människa är det emellertid i de flesta sammanhang ok att ständigt driva på till större portioner, tätare mål eller dylikt. Att dessa uppmaningar är både onödiga samt många gånger sårande varesig man inte vet om detta, men så är det. Få personer trivs med onyttig undervikt och gör man det så har man antagligen någon typ av ätstörning.

Äta på regelbundna tider

En nyckel till att hitta en hälsosam kosthållning och betydelse är att äta på regelbundna tider. Är man underviktig så kan ett mål mat var tredje timme kunna vara lämpligt. Är man överviktig så kan det få gå en aning längre mellan målen.

Aptitdödare

Att utesluta socker ur sin diet är mycket effektivt för den som vill gå opp i vikt, precis som för den som vill gå ner i vikt, men av en totalt annan orsak. Småäter man söta saker så tappar man aptiten på riktig mat, mat som bygger en hälsosam kropp. Kanske dricker man en Coca-Cola till morgonmål samt känner sedan ingen aptit förrän efter arbetsdagens slut. Börjar man istället dagen med ett stabilt frukostmål bestående av äggviteämne och fett så är en undernärd anatomi inom kort redo för mer rejäl muskler. Lemonad, god, chips, koffein och elakt sammansatta halvfabrikat är riktiga aptitdödare för de som redan lider av bristfällig aptit.

Extra fet kost!

Genom att förtära blott äggviteämne och fett så bygger man upp kroppen på ett hälsosamt sätt utan att fylla ut med onödiga kolhydrater som likväl inte skänker något vettigt. Som underviktig är det tillägg viktigt att man får i sig riktigt mycket fett så feta såser, fett kött och nötter är ypperliga ingredienser i ens måltider.

Proteindrinkar

Att inmundiga proteindrinkar kan hjälpa till att få startat både aptit och energinivå. Särskilt aktiva människor behöver fylla på med äggviteämne jämnt för att inte förlora muskelmassa. Ofta upplever underviktiga att det är enklare att dricka energin än att matbit den i sig.

Uppbyggnad Från insidan

LCHF består av väldigt näringsrik mat som bygger opp allt från organ till ligament och muskler. Är man som underviktig förskräckt för att gå upp för mycket, antagligen lider man av någon ätstörning, så är LCHF helt klart svaret alldenstund man på denna diet når sin idealvikt, men inte mer än så. Muskler, tunga ben samt hälsosamma organ väger mer än smala ben och skinn utan att man ser nämnvärt bredare ut.

Svaret för underviktiga sockerjunkies

Har man svårt för att avsäga sig alla söta smaker så finns det numera sötningsmedel samt aromer som man kan begagna som är helt fria från kolhydrater. Aromhusets essenser för allt från bordsvatten till yoghurt, visdpgrädde och kaffe har blivit en enorm succé. För att söta sitt fika kan man droppa i Sucralose från allt-fraktfritt.com. Ingen skall tarva gå missbelåten på LCHF!