Aga Aqvia kolsyremaskin för hemmet

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett affärsverksamhet som levererar industrigaser till hela Europa, faktum är att företaget är främst i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga existerat i över ett sekel och än idag ligger Aga främst vad innefattar både utveckling samt leverans. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på många plan och i hemmet finns det mestadels representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

kolsyremaskin

Kolsyrat mineralvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så god hälsa som genomförbart. Vi ska inmundiga rikligt med vatten för att hålla våra kroppar samt dess funktioner i bra beskaffenhet, men standard kranvatten blir snabbt trist. För att göra inmundiga lite roligare tillsätter vi bubblor samt antagligen en aning smak, Ramlösa och Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor samt smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket bara är vatten med lite gas och smak i. Vatten har vi ju näst intill avgiftsfri i våra kranar! Dessutom är svenskt kranvatten oerhört rent och nyttigt, till samt med gentemot flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man ska är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt stilren kolsyremaskin som både ser snygg ut i köket samt skänker ens goda, förädla, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 samt är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka såklart inte bara kolsyremaskinerna, utan även gaspatroner, vattenflaskor och smaker som man kan begagna som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som dyker upp i fyra annorlunda färger för att var bo ska få en kolsyremaskin som matchar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall undfly fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att bevaka på både vask samt bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla tillbehör till de annorlunda modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken samt ryggen, utan innebär oxå ett ganska stort art för miljön. Vattentransporterna bidrar till en kännbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Aga Aqvia kan man tillverka både kolsyrat mineralvatten, smaksatt, bubbelvatten och läsk med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten samt går att anskaffa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat och cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att hava i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri krydda så kan man kolla in Aromhusets sortiment som består av 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte bara snygg, miljövänlig och säker, utan också enormt enkel att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!