Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Nyplockade hallon.

Nyplockade hallon e-juice i form av Shake N´ Vape presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

diy

E-vätska eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigg. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att tillverka egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Hallon smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-juice FillUp.

Det senaste sättet att sluta röka är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

Mängder av aromer kan sättas till e-juice för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Hallon förväntas bli omtyckt eftersom den har en fin smak av Hallon som är helt mogna. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig smak expanderade vår köpare i UK rejält.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – såklart alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, är basen.

Renheten är så stor att livslängden är Över 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare gillar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 smaker.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.