Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka sortiment bland annat med den populära FillUp smaken Karamell med mint.

Svensktillverkad FillUp e-vätska med smak av Karamell med mint lanseras av Gert Strand AB i onlineshoppen allt-fraktfritt.sese.

vape

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-juice med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Karamell med mint Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad styrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Många slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Mintiga smörkarameller är hur Caramint smakar. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i flera år. Med hjälp av våra flavours med ren och fin arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi också leverera.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, naturligtvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanligen använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala ligger Gert Strand AB som tillverkar smaker till spritdrycker, alkoholdrycker, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som socker, är en aktuell produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.