Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära FillUp smaken Körsbär.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Körsbär FillUp e-vätska.se.

e

E-juice hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna Körsbär Shake N´ Vape är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. I Sverige kallas systemet Shake N´ Vape, välkänt från hembryggda likörer.

Många slutar tobaksröka med e-cigaretter för det fungerar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, kakor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Efterfrågan på Körsbär förväntas eftersom en testpanel bedömer smaken av Körsbär med fruktig smak som mycket smaklig. Efter 40 år med aromer blir det spännande att leverera även e-juice uttalar företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi framställt åt ett företag i UK i flera år redan. Vi hoppas komma in på marknaden så som vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade samt gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för nästan 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvaliteten gillas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.