Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta tobaksröka produktsortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Tropisk fruktmix.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Tropisk fruktmix.se.

e

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill erhålla.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det fräscha sättet att sluta röka tobak är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, diverse sorters konfekt, pepparmint och örter är vanliga.

Tropisk frukt förväntas bli populär enär den har en god arom av Tropisk fruktmix. Vi tror e-juicemarknaden behöver riktigt bra svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi framställt åt ett bolag i UK i många år redan. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Private Label kan vi även leverera.

Nikotinbas av svensk kvalitet tillverkar vi också. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Renheten är så hög att livslängden är 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smak komma till sin rätt.

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours och essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt helt sockerfri. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.