Allt-fraktfritt.se introducerar FillUp e-vätska med smak av Svart mjuk lakritsstång till e-cigaretter

Svensktillverkad FillUp e-vätska med arom av Svart mjuk lakritsstång lanseras av Gert Strand AB i Ebutiken allt-fraktfritt.sese.

e-cigg

E-juice är den vätska man blossar i e-cigg i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att tillverka egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, alternativt basvätska utan nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigg eller en modd, en större e-cigg.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Mängder av smaker kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, tårtor, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

svarta mjuka lakritsstänger med stor fyllig lakritssmak är hur Lakritsstång smakar. Det ska bli spännande att konkurrera med svensk kvalité då det mesta på marknaden idag är från Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Företaget i UK expanderade starkt med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till dem som vill.

Nikotinbas av svensk kvalitet producerar vi också. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det vanligen använda kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens arom komma till sin rätt.

el

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för destillerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvalitén gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. De marknadsförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.