Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Energy.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Energy Shake N´ Vape e-juice.se.

gör

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-vätska eller e-vätska. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-vätska, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det nya sättet att lägga av med att röka tobak är med e-ciggen. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Energidryck smakar Energy. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden säger vd Gert Strand.

Smaker för e-vätska har vi framställt åt ett företag i UK i många år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och fin smak expanderade vår kund i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

vape

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vin – och nu även e-juicearomer.

Merparten av bolagets produktion går på export. Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.