Allt-fraktfritt.se tillverkar och saluför Arrak e-vätska till e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.se.

Fillup

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Denna Arrak FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-juice. Shake N´ Vape är det internationella namnet på Shake N´ Vape – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-cigaretter – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Flera går över till e-cigg för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Den nya FillUpen Arrak har en smak som svensk punsch eller arraksbullar. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt smaker av oss i flera år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan göra allt från formgivning till personliga varumärken och aromer till kunder.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Vejpare diggar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

Bolaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara saluförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.