Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Fläderblommor e-juice till e-ciggen

Fläderblommor e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigg. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fläderblommor smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att sluta tobaksröka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter tobaksröka av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-juicen) man röker (ångar) i en e-cigg kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är tårtor, bärblandningar, fruktblandningar och konfektyr.

Fläderblommor smakar Fläderblomma. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt bra svensk kvalitet och svenska smaker, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en tillverkare i UK i många år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna köpa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Gert Strand AB beställer nikotinet i Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin är framställt i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens främsta fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av otaliga proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.