Allt-fraktfritt.se tillverkar samt saluför Lakritsexplosion e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Smakexposion av lakrits.se.

vejp

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 smak med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar erhålla.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Smakexposion av lakrits smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det är enkelt att sluta röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

50% av tobaksrökarna avlider så åtskilliga tar chansen att gå över till e-cigarretter.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Aromer av frukt, nötter, tårtor, olika sorters godis, mentol och örter är vanliga.

Lakrits explosion smakar Lakrits och mer lakrits. Svensk kvalité baserad på 40 års erfarenhet är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare köpt aromer från oss i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra aromer, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så hög renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

World-wide export står för närapå 80% av Gert Strand AB:s omsättning Bolaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.