Aqvia kolsyremaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas dominerande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor och sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man säljer allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga komplement.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man noggrann med alla detaljer. För attraherande och tidstypisk form tog man hjälp av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA och Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man ska undfly osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, därtill plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, orange, lime alternativt creme, detta för att alla inredningar skall få access till en kolsyremaskin som matchar in i den övriga inredningen.

I flertal tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sej bra, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är oxå ganska poppis. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra design samt både vad innefattar användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att inmundiga frsächt bubbelvatten framför slätt. Detta märks framför allt på hur mycket kolsyrat vatten som säljs i handeln var år. För var år som går så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt eller bär i vårt bubbelvatten samt mestadels innebära dessa smaker inga tillägg kalorier vilket oxå är en enorm favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är självklart också populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten och krydda fritt med antingen bordsvattenaromer eller läskessenser. Man kan till och med göra egen cider! Det finns flera företag som saluför aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Aga Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – och flera har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket billigt, för att inte tala om hurdan rent och rent det är! Läskkoncentrat samt bordsvattenaromer kostar lite, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart lite av en investering, men även de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare samt köper en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.