Är e cigg verkligen farligt?

Det har kommit en del nyheter om att elciggen skulle vara minst lika farliga som vanliga cigaretter men faktum är att det här inte stämmer. Dock kan man säga att det finns vissa beståndsdelar i ångan från el cigg som inte är så hälsosamma, men det är ändå inte lika dåliga som vanliga cigaretter. Dessutom så är det inte säkert att man ens får i sig ämnen som formaldehyd då man ångar.

Är e cigg verkligen farligt? Hälsoriskerna med e-cigaretterna kan inte kopplas till innehållet som sådant. Dock uppstår en fara om man byter el-cigg mot vanliga cigg. Det ska dock sägas att detta bara är en teori.

elcigaretter

Är e cigarett farligt på så vis att man kan bli sjuk av cigaretterna?

Många undrar om el-cigaretterna är farliga, det är inte så konstigt de innehåller ju faktiskt det cancerframkallande ämnet formaldehyd. Man kan inte säga att cigaretterna är farliga på det viset, det finns nämligen inga vetenskapliga bevis som stöder detta. Men intresseorganisationerna vill ändå få oss att tro att e-ciggarna är farliga.

Ta reda på fakta innan du börjar använda el cigg. Fråga dig vad undersökningarna verkligen visar innan du litar på dem. Dessutom är det viktigt att skilja på nikotin och utan nikotin. Om man inte använder nikotin finns inget beroende. e cigg butik

Något som kan vara intressant att notera är att man har sett i USA att samtidigt som fler unga börja ånga så sjunker antalet rökare av tobakscigaretter i samma åldrar. Man verkar med andra ord röka mindre med e-cigaretten. E-cigg är bättre för hälsan då du inte får i dig lika många gifter som med en vanlig cigarett.

Vilka är bäst el cigg eller vanliga tobakscigaretter

Oavsett hur du röker. Det generella besked är att e cigg inte är farligt. Man stör ingen annan och blir inte sjuk av ciggen som enbart ger ånga som är fri från så många av de tunga gifterna som finns i vanliga cigaretter. Valet är givet.

E-cigarett är svaret. En annan stor fördel är att el-cigaretten är billigare. Du spar klöver och mår bättre, kan det bli bättre.