Aromhusets Citron skänker ens kolsyrade vatten smak av klassisk syrlighet

Title=Egengjort och smakrikt bordsvatten
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara pengar

Att fixa till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak och hela baletten, är enklare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, sedan är man färdig att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts i hemmet med det egna kranvattnet går på omkring fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Visst kostar det en del att köpa hem en kolsyremaskin, men dricker man stora mängder kolsyrat vatten så har man inom kort tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man dessutom producera egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer även fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, några är till och med totalt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det introducerades på marknaden i inledningen av 2000-talet. Visst kunde man hitta Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de flera skilda, ganska exotiska, smakerna har anlänt i en rasande hastighet de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker i frånvaro av adderad sötma, något som många av oss sannerligen uppskattar.

I Aromhusets utbud av bordsvattenaromer ingår 22 olika smaker

Aromhusets bordsvattenaromer innefattar 22 skilda smaker. Dessa går att blanda med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Enbart fantasin sätter gränserna. Barnen brukar älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan samt Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple samt Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig utomordentligt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl utvalda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är två ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Efteråt serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna tillsammans med is med tanke på att kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man handla i elektronikaffärer, men också i välsorterade varuhus som ICA och COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men ofta är de billiga helt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir ofta jätteglada över en kolsyremaskin och ger enkelt upp sötsliskig läsk i växling mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får deltaga och göra bordsvattnet själv. En utbildande och kul sak i köket!

Handla Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21