Betsson.com får Guinness tidernas rekord för världens genom tiderna allra största jackpott- ersättning

Spelbolaget Betsson (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har blivit tilldelade ett världsrekord av världsberömda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens igenom tiderna största jackpott på en enarmad bandit online på internet. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig skolelev som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att studera: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online på webben är 109 miljoner kronor och vanns av en lirare på Betsson på spelet “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en hemlig skandinav den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från byn Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom bo efter en utekväll, såg på en hinna samt spelade ett litet antal spel på Betsson.com eftersom han inte kunde sova. Beslutet att spela online på webben gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att dala i sömn, och han medgav att han höll sig alert till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman ger den unge mannen följande inlägg, “Jag behöver coola ned jag först, före jag ens kan börja fundera på vad jag ska göra med pengarna!”

Spelet som gav honom storvinsten har det adekvata namnet “Mega Fortune”, en spelautomat som kan ge jättelika jackpottar.

Henrik Persson, Betssons Direktör, sa att även om han aldrig förväntade sig att hans affärsverksamhet skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bliva belönad för. Han sa, “Att slå rekord genom en stor utbetalning till en lirare är det bästa sättet att visa människor att du inte blott kan kamma hem storvinsten på Betsson.com, utan att det också sammanfattar vad Betsson handlar om. Vi ser till så att besökarna som vinner gör det på riktigt. Det är absolut vad som får de där att anlända tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för Betsson.com, Huw Thomas, att även om det kom som en liten chock oxå för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte totalt oväntat. Han sa, “Att alstra vinnare är absolut vad Betsson.com handlar om. Att bli belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till sajten i sig samt en rejäl godkännandestämpel på att vi har de största vinsterna online på webben och garanterar utbetalningar – oavsett hur stora de är!”