Billigt att åstadkomma eget bordsvatten

Nu kan du göra hemmagjort kolsyrat vatten

Självklart behövs en kolsyremaskin bland hemmets elektriska prylar så att möjligheten att åstadkomma eget kolsyrat vatten framör att köpa det dyrt i affär finns. Kolsyremaskiner kan man nyttja för att kolsyra vatten, med eller utan smak, men likaså för att producera egen läsk. Det är en tilltalande maskin att ha hemma, som hela familjen kan ha massor av tillfredsställelse av, inte minst barnen som anser att såväl förlopp som utfall är superkul!

kolsyrat vatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Vanligt, slätt vatten direkt från kranen i all ära – det kan utgöra en felfri räddare i nöden när man är supertörstig och måste få i sig rejäla klunkar vatten snabbt och effektivt – exempelvis efter träning. Men kolsyrat vatten slår alldagligt vatten vid närapå alla andra tillfällen. Bubblorna som uppstår av kolsyran skänker en känsla av fräschör och lämpar sig såväl med måltid som utan. Många gillar att ha en aning kolsyrat vatten på bordet att dricka till maten, andra vill ha ett glas bubbelvatten framför TV:n på kvällen.

Se till att kolsyra ordentligt kallt vatten

Kolsyra trivs bevisligen bäst i kyligt vattnet, ju varmare vätskan är, desto snabbar spricker kolsyrebubblorna. På grund av man vill bibehålla kolsyran så länge som möjligt så ska man hålla drickan så kylig som möjligt, is är förträffligt att placera i glasen/flaskan/tillbringaren och när det inte dricks så ska vattnet helst förvaras förslutet i kylskåpet.

Ge smak åt bubblorna med Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten är Aromhusets bordsvattenaromer ens allra bästa alternativ. De bidrar till fyllig, men samtidigt subtil smak som inte på något vis tar överhanden. Det finns 22 olika smaker i Aromhusets sortiment av bordsvatten och samtliga går att blanda med varandra, så kombinationerna är nästan oändliga.

Barnen brukar bli mycket förtjusta i de mjuka smakerna från Banan, Persika, Jordgubbe, Smultron, Vanilj, Toffee Kola och Blåbär medan mer sofistikerade smaklökar föredrar Granatäpple, Svart Vinbär samt Pepparmint. Just smaken Pepparmint är en ganska ny smak och helt klart inte den första smaken man tänker på i bordsvattensammanhang. Men som en efter maten-dryck är denna smak underbar och måste helt klart testas! Inget fräschar upp en mun bättre än kolsyrat pepparmintsvatten.

Mer än bara bordsvattenaromer

Aromhuset producerar inte enbart bordsvattenaromer, utan likaså läskkoncentrat, för den som vill ha mer smak och en aning sötma. Bordsvattenaromerna skänker ingen sötma åt dryckerna alls, men läskkoncentraten gör – även om de innehåller mindre än 80 % mindre socker än i annan läsk.

Man kan, om man vill, söta sitt bordsvatten med hjälp av en droppe Sucralose eller två, likaså i Gert Strand AB:s (som ligger bakom Aromhuset) utbud. Det smaksatta, kolsyrade vatten man hittar i butik har ingen sötma, men man är fri att experimentera hur man vill och ibland kan en aning sötma vara smakligt i det kolsyrade vattnet.

Bordsvattenaromerna går också att nyttja till annat, en favorit är att ha Toffee Kola i naturell yoghurt på morgonen – man får samtliga fördelar som kommer med den hälsosamma, naturella yoghurten, plus fantastisk mjuk och len smak av Toffee Kola.

Handla dina bordsvattenaromer från sajten www.allt-fraktfritt.se, så besparas du fraktkostnader!