Biten utav en orm alternativt vinna på Oz Lotto

Bara på skoj, låt oss ta glimt på Oddsen att vinna jackpotten på Oz Lotto eller bli biten av en giftig orm alternativt träffad utav blixten.

Om vi börjar från början så är det ungefär 22 gånger fler möjligheter att bliva träffad utav blixten, åtminstone om man bor i Australien där Oz Lotto dras, än att vinna jackpotten på Oz Lotto.

1 på 22

När vi nu ändå är i Australien som vi samtliga vet dräller utav giftiga ormar (och öldrickande Aussis) så är chansen nio (9) gånger större att bliva biten utav en giftig orm än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på 9

Lite föga 1 möjlighet på 9 mindre att avlid av ett bett utav ett ”killer bee” i Mexiko än att vinna jackpotten på Oz Lotteri

1 på knappt 9

Om du blir orolig utav dessa nummer och har börjat gå runt samt stirra ned i marken alternativt leta efter de Mexikanska dödsbina kan det vara tid att deplacera blicken opp i skyn.

Det är ungefär 250 gånger större möjligheter att en meteroit träffar jorden (inte dej direkt) än att du vinner jackpotten på OZ Lotteri.

För att summera det hela en del;

2 100 000 på 1 chans att träffas av blixten

5 000 på 1 chans att dö av ormbett

5 500 000 på 1 chans att dö utav ett sting från det mexikanska ”killer bee”

182 000 på 1 chans att en (stor) meteorit träffar jorden

45 679 320 på 1 chans att du vinner Oz Lotto

och

Oändligt på 1 chans att man vinner Oz Lotto om man aldrig lirar.

Men samtliga dessa nummer är helt oväsentliga för människor (vi alla) avgår vara rationella när den åtråvärda jackpotten passerar 30.. 40.. 50.. 60.. 70.. 80.. 90 miljoner dollar. Klicka Här för mer info.

Du må vara buddhamunk alternativt Humpty Dumpty

Det australiensiska kommunistpartiet innehar bildat ett syndikat, samt buddhisterna innehar ett också.

Kommunistpartiet

“Jag samt tre andra medlemmar i partiet innehar dumpat in $ 5 vardera, ”
“Vi antar inte att vi har en enorm möjlighet att vinna, men den momentana detonation utav hopp är trevlig.
Idag är vi arbetarklassens parti samt arbetarklassen i Australien har aldrig varit främmande för udda ideer. ”

Det finns även en som spenderat egna pengar på en annons där texten säger:
”Vill du assistera att sponsra mitt lotto köp så jag kan vinna samt chans att betala för att skicka en andel av våra makthavare på en mycket lång semester”.

Daniel Chan, sekreterare i den australiska kinesiska buddistiska samhället, planerade att handla en biljett när en tidning talade till honom. “Tja varför inte? ” nämna han. “Det är en lastbil med slantar, alternativt hurdan? ”

Mr Chan drömde om “att göra några tillägg till vår Mingyue Lay tempel i Bonnyrigg, och igenom att alstra grenar för att sprida buddhismen.
Och givetvis skulle vi göra några donationer till nyttig avsikt, som vi alltid gör. ”

En bostadslös man, Adam Glover, sa att om han vann jackpotten “Jag skulle köpa någonstans att hem. ”

Och den federala folkpartiet frontbencher bekräftade att han hade köpt ett par biljetter.
En taleskvinna för mannen sade att han planerade att ge några vinster till Humpty Dumpty Foundation, som köper materiel för barnsjukhus.

Även den islamiska samfundet har haft en inlägg. “Koranen uttryckligen förbjuder spel”, uttalar Keysar Trad, talesman för Sheikh Taj El-Din Hilaly. “Men på min lokala newsagency innehar jag sett folk som är glasklart muslimska köpa biljetter till dragningen.
Och nej, min shejk ej köpt någon lott. ”

En nattklubbsägare hade också inhandlat en lotto biljett, vinsterna skulle brukas dels för att bygga barnhem i Sydostasien “, eftersom alla behöver en anledning att leva, att önskar och att drömma”.

Samt några pengar kvar skulle brukas för att betala advokatkostnader, uttalar hans advokat.