Bli av med kilon genom att byta ut läsken mot smaksatt bordsvatten

Att ersätta läsken mot kolsyrat fräscht vatten är inte ett allt för svårt beslut

Smaksatt kolsyrat vatten har definitivt en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver ofta denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är faktiskt lättare än man tror att bryta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som ordinärt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har fantastiska egenskaper som främjar god hälsa. Det är energigivande, piggar upp, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självfallet – släcker törst effektivare än någon annan förfriskning.

smaksatt mineralvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, alternativt vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att hälla i sig mer och mer med tanke på att törsten aldrig släcks. Den bästa törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet känns roligare än alldagligt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man kombinera de två genom att använda en kolsyremaskin för att tillhandahålla kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har lagt på maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha lagt på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man handlar i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en bråkdel av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att alla de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värt för alla 22 bordsvattenaromer är fantastiska. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker som Pepparmint, Citron-Lime samt Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det enkelt att köpa flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Bli av med kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas bryta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och substituera läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna skiftning att bli av med kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, vissa är med bestående livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är tuffa dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter och andra, ytterst kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man ägnar sig åt så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller inga kalorier och därmed likaså noll kolhydrater och har sålunda ingen effekt på blodsockret.