Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att folk handlar skraplotter på internet. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet livfull. Alla kanske inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är flera som drömmer om. För mer info: Click here.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag även omtyckt, man vinner inte lika stora summor, men insatssumman är däremot även lägre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt sätt så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills alltsammans av det översta skrapskiktet är borta, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så kvickt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man önskar skrapa fram sina rutor – en och en, eller allt samtidigt. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan köpa skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många annorlunda sorters skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man har för avsikt att spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en vana att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man tycker om ritualen att promenera ner till spelombuden en bestämd veckodag och inhandla ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att ge högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det handlar om vilken variant av spelande som helst så är det angeläget att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor hastigt stora summor och den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att köpa en skraplott online då och då är självfallet ingen fara och att ha en avlagd spelsumma per vecka är en bra idé för att hålla koll på sina spelutgifter.