Broddar skor hjälper dej att stå stabilt i vinter

Broddar skor är något som nästan samtliga bör skaffa sej inför vintern. Man tror kanske att isbroddar till skor är något som blott riktiga friskusnördar satsar på, men sanningen är att allt fler får opp ögonen för dessa olycksräddare. Om man över huvud taget rör sej ute till fots under vintern så är broddar verkligen hjälpsamma.

Var år läggs mängder utav resurser i sjukvården på att laga benbrott och övriga skador som uppkommer efter individer halkar och trillar på hala vägar. Vi är så illa tvungna att röra oss utomhus trots dåligt väglag. Vi behöver ta oss mellan hushåll och bil, hushåll och omnibuss, arbete och gym och affär m. m. Har man vovve är behovet ännu större alldenstund hunden ju behöver få tillstånd att göra sina behov samt därjämte få lite fysisk aktivitet även om det är risk för halka. Jyckar har klor samt trubbiga trampdynor som gör att de stå sig sej på tassarna ehuru det är isigt ute, vi har emellertid sällan isanpassade skosulor.

De som använder broddar skor menar att greppet man får emellan fot samt mark är riktigt bäst, också på riktigt glatt väglag. Man kan ta en joggingtur i isiga löpspår utan oro att dratta alternativt dratta. Därmed kan man lubba på som vanligt också under vintern samt man slipper tvingas lägga sin motionsträning på tråkiga löpband i oinspirerande gym.

Ingenting slår att vistas ute i naturen. Man laddar så mycket bra kraft i form utav frisk luft, vackra och inspirerande miljöer samt ges en möjlighet till eftertanke. Många som har för vana att gå långa dagliga promenader eller joggingturer anser att det snabbt blir vanebildande. Man «rensar» skallen och ser sitt liv en smula klarare. En som vanligtvis excercerar i det gröna innehar besvärligt att gå över till gymmiljö när vintern är, samt med halkskydd till skor så ska man inte det heller.

Det finns så klart olika varianter av halkskydd, vissa lämpar sig bättre för motionärer medan övriga funkar bäst när man ska ta sig runt ute i allmänhet. Halkskydd har det gemensamt att de har dubbar som fästes under skorna. Somliga halkskydd har ända upp till tio dubbar när andra bara innehar två. Oavsett vad som skrivs om varje typs duglighet så ska man bära med sej att vilka dubbar som helst är långt bättre än inga dubbar alls.

De bästa broddarna är de som innehar dubbar under hela skosulan. Skall man ut och lubba eller springa i snö samt fruset vatten så är dessa totalt klart att förespråka. Vissa utav denna art har därjämte fjädring i hälen vilket gör joggingturen hur bekväm som helst. Också vid längre promenader eller när man ska rasta hunden så är dessa praktiska. Mer info finns på: http://allt-fraktfritt.com/broddar-halkskydd-80/broddar-ishalkskydd-dubbar-fram-valfri-storlek-719.html

Nästa version är den som bara innehar dubbar under hälen. Mestadels är dessa smidigare att röra samt utav och duger väl när man bara skall röra sig inne i city alternativt på väg till och från buss alternativt affär. Tredje varianten är den som bara innehar isdubbar under framfoten. Denna art ger en något abnorm gångstil men matchar till exempel bäst om man bär skor utav femininare art, t ex klackskor.

Broddar skor går att inhandla lite varstans, bl a i sportbutiker och www.allt-fraktfritt.com.