Bruka de gratis etiketter du kan hämta på internet till att förse dina flaskor med hemmagjort vin ett proffsigt yttre.

Alldeles klart att du önskar införskaffa egna attraktiva vinetiketter för ditt hemmagjorda vin. På Internet väljer du bland de gratis etiketter som finns och sedan enkelt skriver ut den. gratis etiketter Om du vill att dina vinflaskor ska få ett proffsigt utseende. Man kan förstås alltid tejpa på en papperslapp som talar om vad det är för smak men fy vad trist detta är.

egna

Eftersom det finns gratis etiketter att hämta på Webben behöver du näppeligen tvivla.

Det är ingen dålig samling av etiketter som faktiskt är helt gratis du kan tanka ned från gratisetiketter.se, vinetiketter.com eller freelabelmaker.com.

Det finns allt från enkla textetiketter till olika öletiketter. Om du inte ens tänkt på att du faktiskt kan skapa professionella vinetiketter genom att ladda ner en färdig mall och fylla i så har du mycket att se fram emot.

Det är faktiskt ett stort urval av hyfsat proffsiga gratis etiketter att välja på även om man kan se att de inte kommer från en tryckpress. Bortsett från att det är skoj med egna etiketter så skapar de ju ordning bland flaskorna i din vinkällare.

Det är verkligen inte komplicerat att fixa en egen utformning till dina vinflaskors etiketter.

gratis etiketter har gjort jobbet åt dig. Man behöver ju inte själv ta hand om designen. Allt är förberett åt dig. Bara en del fält som ska fyllas i med relevant information. Genom att välja färger och bestämma någon av dekorationerna får du en helt personlig etikett.

Nyfiken på resulatet? Dags att skriva ut. Ett proffsigt intryck får du om du skriver ut dina etiketter på självhäftande papper, bara att klistra på.

Eller på gummerat etikettepapper som har klister på en sidan som man fuktar med en svamp.
Bägge typerna av papper finns att köpa på nätet hos allt-frakfritt, hembryggning och prisad.

Använd en liten skärmaskin eller skär ut med hjälp av en linjal efter markeringarna eller klipp men en hyfsat stor sax.

Inget kul alls att ge bort ditt hemmagjorda vin till dina vänner om det inte har snygga etiketter. etiketteringsmaskin
Tänk dig att en vän till dig vill ge dig en flaska av sitt hemgjorda vin och det bara sitter en påtejpad lapp med innehållet, inte så skoj.

Om du inte uppskattar etiketterna när det är dags att återvända flaskorna är det lätt att byta etiketter.

Äldre etiketter, om du vill byta, är inte svårt att få bort. Samtidigt som du tvättar flaskan, blötlägg etiketten så är den lätt att få bort. På så vis så kan man använda flaskor som man har fått från Systembolaget eller helt nya glasflaskor och fästa egna dekaler på dessa i rent skick. Det ger en mycket professionell look som man kan känna sig riktigt stolt över.

En felaktig eller gammal etikett är inte speciellt lyckad. {Hellre än att ta en penna och stryka över det som står skrivet på etiketten så kan man snabbt och lätt lossa den och sätta på en ny.|Det är ingen bra idé att bara ta en penna och stryka över den äldre informationen, bättre att sätta på en ny etikett.|Det ger inget bra intryck att bara ta en spritpenna och skriva över gammal information , bättre klistra på en ny etikett|Det ser inte proffsigt ut att bara sätta på en tejpad lapp med information om vad ditt hemmagjorda vin är.|Stryk inte bara över texten på en gammal etikett utan ta bort och sätt på en ny med korrekt information