Det är farligt med passiv rökning!

Idag vet vi att det är farligt med passiv rökning. Att utstå rök från en annan person kallas för passiv rökning det leder till några dödsfall varje år. Då det leder till att många nära och kära dör tycker många att det är otäckt.

el

Även om man får i sig passiv rökning utomhus så är den en fara och man kan utveckla passiv rökning symptom som man först inte ens märker. Detta i varje fall då man dagligen utsätts för röken. Man kan också skadas av rökning i tredje hand.

Röken kan sätta sig i kläder och föras vidare till andra. På detta sätt kan små barn få i sig röken. Fler borde bli medvetna och ifrågasätta gällande lagar.

Många undrar om e cigg är farligt för andra

E-cigg stoppar passiv rökning säger många. De som undrar om e cigg ÄR farligt måste inse att det inte är som vanlig rökning. Med en e-cigarett skyddar du dina lungor och din omgivning. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Det är viktigt att tänka på sin omgivning

De som röker och vill fortsätta med detta kan ibland komma med passiv rökning argument som kan te sig som otroligt löjliga. Många rökare känner sig illa behandlade. Om man vill fortsätta ånga kan man ju prova en el-cigarett, det är en mycket bättre hobby.

Alla kan behandla varandra bättre. Numera så vet vi att även parfym och starka kroppsvårdsprodukter kan leda till irritation för andra människor. e cigarett innehåll
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Har man allmänna lokaler är det extra viktigt att tänka till.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Det blir ju ändå så att man får i sig av röken. Butiksägare bör också tänka på andra typer av allergiker och inte bara på rökare.