Drick smakligt bordsvatten utan att förstöra dieten!

Sockerfria dieter populärare än någonsin

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen fullständigt uteslutet, eller så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa ersätter sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli genast enormt begränsat, visst blir maten också begränsad, men nya recept utvecklas oupphörligen och idag finns det recept på allt från pannkakor till bröd samt tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man hälla i sig med gott samvete om man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, som vi samtliga vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – utöver det man får i sig genom maten.

smakessensersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt annat vatten när det gäller vilket som är mest hälsosamt att intaga. Vi har verkligen tur att ha så oproblematisk tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta dock inte tillgång till direkt ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som går. Kolsyrat vatten får de flesta införskaffa från affären, ifall de inte har en kolsyremaskin i hemmet vill säga.

Kolsyrat vatten bidrar till frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man tillämpar, kolsyran tillför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att intaga kolsyrat vatten ger ofta en mycket festligare känsla än att dricka alldagligt vatten, därjämte är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalg härligt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit lite för mycket, så i relation med just måltid är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som omgående blev vida uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, smaksatta med friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att dricka, de har endast en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten hemma, så kan man smaksätta det med någon av Aromhusets 22 fantastiska smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker alla spektrum. Traditionell, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De omfångsrika smakerna innehåller inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som följer en strikt diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte bara bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värderar ett sunt leverne i frånvaro av socker och onödiga tillsatser.

Köp dina bordsvattenaromer from Aromhuset via www.allt-fraktfritt.com.