Egengjort kalorifritt lingonvaten

Aromhuset presenterar nu en svensk klassiker bland bordsvattenaromer, nämligen Lingon. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att addera ens diet några kalorier, bara underbar, okonstlad smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt land, men som däremot är udda i de flesta andra länder. Det är rött i färgen och har ofta mjuk, sötsur arom som för tankarna till skogen. Barn älskar att plocka lingon och äta så hela ansiktet blir rött.

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken kommer ytterligare två andra smaker till Aromhusets redan gedigna utbud, vilket gör att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att finna på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och köpa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är påvisat att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket intelligent satsning som man snabbt tjäna in om man dricker stora mängder kolsyrat vatten. Det går givetvis att producera egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar runt 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska mixa 2 ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan antingen åstadkommas med den lilla flaskans kork eller med en doseringspipett som följer med när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett mer hälsosamt alternativ till läsk och ifall barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de i regel att det är det godaste man kan dricka. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt smakligt, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis lagom mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha överdriven arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man sannerligen lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i många år och utvecklar sortiment och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller skilda typer av dieter och önskar minska sitt intag av kalorier och kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker då de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att undersöka Aromhusets nya fantastiska bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och köp en flaska, samtliga försändelser skickas i frånvaro av fraktkostnad!