En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden markant

Att skrapa trisslotter är ett rejält nöje för många människor. Det som förenar de flesta som gillar att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än enbart drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är rafflande, redan när man har beslutat sig för att köpa en lott sätter processen i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller ej och många människor har ritualer beträffande allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Somliga vill hastigt skrapa igenom hela lotten medan andra försiktigt skrapar ruta för ruta. Några skrapar endast precis så att summorna blir synliga i varje ruta, medan ytterligare några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att vara medveten om att det finns en skrapbar kontrollruta som Ej kan skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den fyrkant som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 alternativt x10?

Om man skrapar fram 3 TV-rutor på sin trisslott så har man ått en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på minst 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således flera olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två annorlunda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, eller på det aningen mer traditionella sättet genom att promenera till ett spelombud och handla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av personer. Att skrapa trisslotter lockar dessutom fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på rätt vis så kommer pengarna att dyka upp.

Trisslotter är dessutom en utmärkt present att skänka. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man skänker bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det utgöra en storvinst så kan det kanske kännas lite surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Många par finner rejält nöje i att under helgen skrapa trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut på fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte skulle vinna så ha man åtminstone haft en förväntansfull stund tillsammans med den man älskar. Mer info finns: Klicka på denna länk.

Andra väljer att spela trisslotter sin ensamhet. De vill inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att försöka igen och igen.