Eterisk Olja kan göra vardagen till en fest och skänka mera inspiration i livet

Man trivs utmärkt när det doftar gott. Tyvärr är det väl så att det inte alltid doftar så gott hemmavid.

eteriska

Så istället för att springa runt i lägenheten eller huset och spraya någon form av parfym kan man lätt få en bra fördelning av goda dofter med eterisk Olja från CREAROM som inte bara är hudvårdsprodukter utan kan användas till doftljus som placeras ut i hemmet.

Med eterisk så menar man något som är luftigt och flyktigt och det är karaktärsdrag som eteriska oljor har. Det är inga stora mängder som behövs, bara ett par droppar kan förändra ett rums karaktär. Det går inte att jämföra dessa naturliga dofter med dofter från parfymer.

Säker och väldoftande eterisk Olja ifrån Crearome alternativt allt-fraktfritt för hudvård

Kanske du vill göra dina egna säkra produkter för hudvård baserade på eterisk Olja då ska du ta en titt på Crearome. Kända för sin goda kvalitet och väl etablerade i Sverige.

Du kan prova direkt med en bra mandelolja som du blandar i en doft du tycker om. Denna blandning kan man sedan använda för välgörande massage i det egna hemmet. Massagen ger ett välmående och doften förhöjer det. Väl värt att tänka på är att eterisk Olja och dess dofter påverkar våra sinnen mycket starkt så försök alltid att anpassa rätt doft till rätt stund.

Det är väsentligt att icke överdriva dofterna

Fler och fler larm kommer in från folk som inte tål de starka dofter som finns lite varstans idag. Då finns det absolut fördelar av att använda eteriska oljor som inte alls har samma intensiva effekt som parfym. Man bör ha i åtanke att det kan finnas känsliga personer i omgivningen som reagerar på starka dofter.

Om man inte använt eterisk Olja till doftljus förr bör man vara lite försiktig med doserndet. Av hänsyn till eventuella besökare i ditt hem kan du alltid fråga så att du själv anser att dina doftljus är lagom men de anser för starka. Sedan så kan man justera och hitta precis rätt mängd. Skulle det bli för starkt så är det ju inte svårare än att man vädrar en stund.

Man ska må bra av dofterna som kommer från oljorna och det är viktigt att man väljer med tanke på hur dessa påverkar ens sinne. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. göra egen doftolja. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Lär dig mer om hur olika dofter påverkar ditt sinne och humör. Dessutom så kan man ju experimentera och testa nya dofter då man lär sig hur de kan få en att känna sig. Med tanke på att det är så billigt med den här typen av doftsättning så kan man gott kosta på sig en eller två flaskor extra då man beställer.