Få extra spänning i vardagen med hjälp av en trisslott

Trisslott – ett ord fullt av så mycket förväntan och så många drömmar, för så enormt många människor. Somliga slutar aldrig att jaga drömmen om en äkta skrällvinst och med en trisslott känns den drömmen hela tiden relativt nära.

Många har en veckotradition av att köpa en trisslott eller två – kanske till helgen för att fira av jobbveckan. Andra handlar sin trisslott en aning mer sporadiskt. Vissa letar efter tecken i vardagen som tyder på att man är turföljd, vilket ger resultatet att man satsar på en trisslott.

Att köpa en trisslott medför inget särskilt stort hål i plånboken, men endast om man håller sig till en trisslott då och då. Det finns de som blir aningen besatta av att handla trisslotter och för vissa går det riktigt dåligt. Man bör helst därför göra upp med sig själv om hur mycket pengar man tänker spendera på trisslotter varje vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst ses som ett rafflande nöje, för de som blir rika på triss är i verkligheten försvinnande få. Visst bör man drömma om stovinsterna, att få vara med där i TV-rutan och skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man bör vara medveten om att chansen är liten.

Att vinna mindre summor på sin trisslott är dock tämligen vanligt och det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Därutöver kan en extra femhundrig till helgen kännas riktigt fint då och då.

Spelar man inte så vinner man inte – och det är helt klart riktigt, men man fölorar heller intet på att inte spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man uppskattar spänning samt chanstagning så är det ett billigt nöje att skrapa en trisslott i veckan och vem vet – turen kanske infinner sig en dag!

Alla sitter vi nog då och då och römmer om vad vi skulle göra om vi vann en enorm summa pengar. Resa? Köpa hus, eller eventuellt en båt? Investera? Betala av skulder? Skänka pengar? Förnya garderoben..? Fantasier har vi otaliga och det är bra för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott ibland hjälper en att drömma stort.

Det finns en del skilda typer av vinster på trisslotter, inte bara de klassiska engångssummorna. Man kan skrapa fram vinster inuti både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny lott i TV4:s direktsända Nyhetsmorgon, där är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst medför att man återigen får skrapa i direktsänd TV, men denna gång blir man garanterad en fast månadsvinst under ett visst antal år. För mer info: På denna sajten.

Att vinna 50 000 kronor under 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en vanlig dröm för många människor. Vem skulle inte vilja dra hem en sådan vinst på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50 kronor. Man kan införskaffa trisslotter hos sitt spelombud, alternativt skrapa virtuella lotter via spelsajter på internet.