Få musklerna att expandera med Vietnamesisk kanel

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är tämligen vanligt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel ger en liknande tillväxt i muskelmassa – fast utan farliga bieffekter. Gert Strand AB släpper nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En äkta muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man kommit på att kanelen har ytterligare egenskaper som främjar människors hälsa – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att öka muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler växer när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns flera saker som man kan göra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron samt insulin är vanliga dopningsmedel för att bygga omfångsrika muskler, men samtliga medför de enorma hälsorisker och är vanligtvis beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det ska ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen kommer in i bilden.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som stimulerar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna ta emot energin som kommer in via mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en människa som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ger ökning åt muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den också fettdepåerna. Det finns få andra ämnen som samtidigt får dessa resultat därför att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, exakt på det vis som är önskvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna vetat om i årtionden, diabetiker rekommenderas vanligtvis ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt en del studier kan ordentligt stark kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den bästa

Det verksamma ämnet i kanel heter kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innefattar kanelaldehyd! För högst effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som också finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är oerhört smakligt i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en rask promenad på minst en halvtimme och därpå en ordentlig, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt ges ännu fler fördelar av Saigonkanelen då den även visar tendenser till att främja ketos. bantning med slang
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!