Förbättra styrketräningsresultaten med hjälp av Saigonkanel

Ifall du kunde upptäcka en substans som ökade muskelmassan vid träning, samtidigt som den även skruvade upp kroppens blodsockermetabolism och därmed ökade fettförbränningen, visst hade du blivit nyfiken? Det finns faktiskt en sådan substans – och den är absolut naturlig och i stort sett fri från bieffekter, nämligen Saigonkanel! Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – så vet du att den kanel du köper är av högsta kvalitet.

Den bästa kanelen kommer från det vietnamesiska höglandet

Gert Strand AB lanserar nu sin egen Saigonkanel – eller vietnamesisk kanel, som den också kallas. Saigonkanel kommer ursprungligen från det centrala höglandet i Vietnam och inte från området runtom den sydliga staden Saigon. Saigonkanel är nära besläktad med Kassiakanel som är den sort vi oftast finner i vår dagligvaruhandel, men besitter betydligt kraftfullare hälsofrämjande egenskaper. jordgubbar vid bantning.

Vietnamesisk kanel höjer insulinkänsligheten

Det har länge talats om att kanel tenderar att utjämna blodsockernivån i kroppen – att man vid ett dagligt och regelbundet intag av kanel (vilken som helst) slipper de värsta blodsockertopparna och -dalarna eftersom kanelen höjer insulinkänsligheten. Man har experimenterat en del med kanel och diabetes och de flesta studier visar på att diabetiker gynnas av att inta mellan 2-6 gram kanel per dag, många kan efter ett tag till och med addera mindre insulin är vad som föreskrivits från start (det måste dock alltid ske i samråd med läkare efter utförliga tester har gjorts!).

Kanel bygger muskler

När det handlar om styrketräning har man i bodybuildingsammanhang upptäckt att ett tillskott av upp till 4 gram Saigonkanel per dag främjar muskeltillväxten, musklerna blir helt enkelt mer angelägna att förvara energi om det finns ett kontinuerligt intag av kanelaldehyd – den verksamma substansen i Saigonkanel – i systemet.

… och bränner fett!

Det är emellertid inte endast till muskeltillväxt som den vietnamesiska kanelen är så intressant, den visar sig likaså ha god effekt för de som vill förbränna fett. Normalt går dessa egenskaper inte ihop, men komplexiteten i den vietnamesiska kanelen skapar dessa fantastiska förutsättningar. Fettförbränningen stimuleras i anknytning med att insulinkänsligheten ökas, mindre insulinutsöndring medför att blodsockret tas upp långsammare av fettcellerna och tack vare kanelens förbrännande egenskaper hinner stora mängder av glukosen förbrännas före inlagring i fettcellerna sker. Den som vill gå ner i kroppsfett och samtidigt stegra i muskelmassa har allt att vinna av en daglig dos av Saigonkanel

Flera stora fördelar med ett dagligt intag av Saigonkanel

Kanel, och i synnerhet Saigonkanel, skänker en lång rad andra vinster, förutom sådana som har med blodsocker, vikt och muskeltillväxt att göra:

• Antiinflammatoriska egenskaper

• Antioxidantiska egenskaper

• Sänker värdet av det dåliga kolesterolet

• Sänker blodtryck

• Anticarcinogent

För mycket kanel är dåligt, ämnet kumarin kan vid för mycket konsumtion resultera i leverproblem, men en dos på 2-4 gram per dag ger enbart positiva effekter för hälsan och formen.

Köp kvalitetssäkrad Saigonkanel från Gert Strand AB

Saigonkanel påminner om alldaglig lågpriskanel ur flera aspekter men den främsta, uppenbara skillnaden ligger i att Saigonkanel är rikare gällande både lukt och smak, så mindre dos behövs för att åstadkomma samma smaknivå. Detta innebär att det lite högre priset på Saigonkanel mot ordinär kanel enkelt motiveras, speciellt med tanke på dess fördelaktiga egenskaper. Den vietnamesiska kanel som säljs genom Gert Strand AB är av bästa sort – och jämt fräsch. Du hittar Gert Strand AB:s Saigonkanel på www.allt-fraktfritt.com.