Ge smak åt det kolsyrade vattnet

Ökade krav på dricksvatten

Intresset för kolsyrat vatten har stigit rejält de senaste åren, vi nöjer oss inte längre med simpelt kranvatten utan vill ha bubblor och smak för att känna oss nöjda. Samtidigt vill vi ha vi hälsosamma alternativ. Kranvatten vet vi ju är det allra nyttigaste man kan dricka, det är bara så komplicerat att motstå alla frestande alternativ.

sodastreamer kolsyrat mineralvatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

Ramlösa och Loka har blivit riktiga storsäljare med sina smaksatta, kolsyrade vatten och människor släpar tunga 2-literflaskor till och från butikerna varje gång de är och handlar. När man äter vill man ha de friska bubblorna att förädla munnen med mellan tuggorna och äger de fräsch arom av någon god frukt eller goda bär så är det hela självfallet ännu godare! Läsk är fullt med socker eller tveksamt hälsosamma sötningsmedel och en lång rad konserveringsämnen och färgämnen – kemiska bomber, minst sagt, som man gärna undviker att mata sina barn med, och sig själv också för den delen. Det kolsyrade, smaksatta vattnet är ett bra alternativ!

Med en kolsyremaskin spar man både pengar och energi

Om man satsar på en liten investering av en kolsyremaskin för hemmet så kan man dra ner kostnaderna för det kolsyrade vattnet rejält. Själva kolsyremaskinen kan man hitta för så lite som 600 kronor, men de kan också kosta ett par tusenlappar, beroende på vilken modell och vilka funktioner man vill ha. Dricker man mycket kolsyrat vatten tjänas dessa pengar in ganska hastigt och kolsyrepatronerna är inte speciellt kostsamma.

Eget bubbelvatten – med smak!

För att smaksätta sitt kolsyrade vatten är det allra bästa alternativet Aromhusets bordsvattenaromer. De finns i 22 fantastiska smaker, utan socker och sötningsmedel samt onödiga, kemiska tillsatser. Så lite som 2 ml av Aromhusets vattenaromer räcker för att ge smak åt en hel liter vatten så varje miniflaska på 30 ml är nog för hela 15 liter vatten! Sju av smakerna finns dessutom i generösa 270 ml-flaskor.

Det är busenkelt att dosera aromerna med hjälp av de små flaskornas korkar, därtill tar de upp så lite plats i köksskåpen att man med gott samvete kan köpa på sig alla favoritsmaker för att ha att variera med. Aromhusets bordsvattenaromer kan med fördel också blandas för att ta fram nya kombinationer som är lämpade perfekt för var persons unika smakspektrum.

Barnen tycker att kolsyrat vatten är festligt och dricker mer än gärna sitt upphällda vatten om det har bubblor och arom av någon delikat frukt som banan, jordgubbe alternativt smultron. Som ett alternativ åt saft samt läsk är hemkolsyrat vatten smaksatt med Aromhusets bordsvattenaromer utmärkt – för stora som små.

Enorma framgångar med Aromhuset

Gert Strand AB heter det företag som ligger bakom Aromhusets framgångsrika produkter, företaget har sitt huvudsäte i skånska Svedala och etablerades år 1974. Utöver bordsvattenaromer producerar Gert Strand AB en lång rad övriga essenser, frukt- och ört oljor, smaker samt aromer för matindustrin över hela världen. Eftersom det snabbt ökande intresset för lågkolhydratsdieter har intresset för Aromhusets kolhydratsfria aromer ökat och lett till stora framgångar.

Man kan kolla in hela Gert Strand AB:s utbud på www.allt-fraktfritt.se, här kan man även köpa på sig samtliga de bordsvattenaromer man tycker verkar mumsiga, utan att betala för frakten!