Ge smak åt ditt kolsyrade vatten med hjälp av Aromhuset

Stimulera hälsan med smakrika kolsyrade drycker

En växande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra anspråk gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt tillsammans med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i likadan utsträckning som tidigare. Samtliga vet att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så vill vi ju ha våra bubblor samt den friska diskreta smaken från frukt eller bär också, så då dricker vi lyxig Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har obegränsad tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Därtill är det besvärligt att dra med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste bära med sig den åter till affären igen för pantning. Av denna orsak köper allt fler egna kolsyremaskiner, eller installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig relativt raskt ifall man dricker mycket kolsyrat vatten.

Ge smak med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett framgångsrikt koncept för bordsvattenaromer. Det företag som ligger bakom heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer består av ett sortiment på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de exklusiva, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och smaksätta sitt eget vatten är ytterst flexibelt, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären stup i kvarten. Därutöver äger man ständigt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer består av 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml smak per liter kolsyrat vatten, och eftersom de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man okomplicerat 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går alldeles utmärkt att mixa de skilda smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas även till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Några få droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att förgöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som innefattar bordsvattenaromer, kaffearomer samt vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man addera det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns tillgänglig i Aromhusets sortiment. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med oerhört hög koncentration skänker samma sötma som vanligt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir perfekt för törstsläckning när de underbara smakerna adderas. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett vida spektrum av smaker som uppskattas enormt av stora som små! Allt från mjuka smaker som Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker som Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och fortsättningsvis till typiska vuxna smaker som Pepparmint samt Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!