Gör din egen slush med slushmugg som du lätt ställer in i frysen under varma sommardagar

När det är sommar vill vi jämt ha någonting svalkande att dricka En slush kan vara precis det som gör att man får färsk vällust och handlingskraft igen, men det är ju inte alltid som man har lust att fara till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

gör

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du blott har en slush mugg som är till för att mixa den goda is-drinken i så kan du även skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du icke krångliga slush recept. Det är bara att mixa ihop i enlighet med instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på otaliga sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste fundera på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner samt familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ned under infrysningen kan man tro att muggen inte fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som exempelvis små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det inte kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ner till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är väsentlig och det är för den skull som flertal föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till för att frambringa den finfördelade isen så kan man få likadan verkan samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det endast blir en mugg men detta kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man förstås tillverka slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att detta är en dryck som gör sig bäst under sommaren. slushmaker. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt och läskande för att fortsatt kunna fundera på normalt vis.