Har du provat electrocigarette

Ifall du undrar ifall man kan ersätta elcigg mot riktiga cigaretter är du inte ensam. Det finns dem som anser att electrocigarette är lika dåligt som vanliga cigaretter. Men det är viktigt att förstå att e cigaretter inte kan ses som farliga vid sidan om det vanliga tobakscigaretterna.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Med denna innovation kan du rentav få ett bättre liv.

el

När måste man ladda på sin elcigg?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Det är inte ovanligt att man kan få ut omkring 1000 bloss med ett batteri men liksom med alla andra elektroniska produkter så måste man använda på rätt sätt och ta hand om batteriet.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. e cigarett vätska
När du ska köpa din nästa e-cigarett är batteriet avgörande, undersök detta noggrant när du köper dem online. Oftast lönar det sig att betala mer för kvalitet.

Det finns förstås också elcigg som är till för att fungera en kortare period. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Man behöver inte vara en vanlig rökare för att röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Med en electrocigarette blir du inte beroende. Från och med nu blir alla nöjda när du feströker då du slipper drogen.

En sak som är svår att slå är att elcigaretten inte stör andra. E-juicerna kan producera många behagliga smaker och dofter. E-cigaretten och och vattenpiporna har mycket gemensamt, båda kan fyllas med dofter. Samtidigt som man helt slipper de farliga ämnena.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Vi rekommenderar att du köper dessa produkter i Sverige. Butiker online har ett större och bredare utbud. Detta tar rökning till en helt ny nivå. Sätt dig ned i lugn och ro och upptäck alla varianter av e-cigaretter.

Tillse att du förstår hur produkten fungerar. När du sköter om e-cigaretten på riktigt sätt får du också ut mer från e-juicen.