Hembryggning.se är en nystartad och fraktfri lättnavigerad webbutik med stort sortiment från Gert Strand AB

Det väletablerade familjeföretaget Gert Strand AB presenterar en ny bryggbutik med sveriges största varusortiment inom hembryggning samt gör bryggning på ett smartare sätt: hembryggning.se

Med målet att tillhandahålla de absolut bästa varorna, den högsta kvaliteten och 41 års samlad kunskap lanseras nu webshopen hembryggning.se och tillhandahåller hembryggare med den unika produktkvalitet som förut sålts endast till dryckesindustrin nu i konsumentförpackning.

I varusortimentet finns bl.a. Prestige sprit- och liköressenser, Turbojäst, Aktivt Kol, glasintrument och artiklar för hemtillverkning av drycker. Med egen produktutveckling och fabrik tillverkas över tvåhundra olika essenser som ger Prestige essenserna en unik plats för smaksättning av drycker. Den enklaste essensen innehåller 8 olika smakgivare och de mer komplicerade betydligt mer komponenter.

Turbojäst uppfanns ursprungligen av Gert Strand och kallades i början av 80-talet för Superjästen. Under lång tid var Superjästen den bästa jästen på världsmarknaden men Gert Strands utveckling malde på och i slutet av 1990-talet ersattes Superjästen av den nya rena Turbojästen som idag erbjuds i olika s.k. Turbos med ändamålsenliga egenskaper, alla i toppklass. Turbojästen är den samma som säljs till spritindustrin på distillery-yeast.com – men i konsumentstorlekar.

Hembryggning.se tillhandahåller konsumentförpackat Aktivt kol av högsta kvalitet som ger det bästa resultatet. En stor del av den kunskap som idag finns om aktivt kol kommer från Gert Strand och i butiken finns därför flera olika typer av aktivt kol för att tillgodose de stora kvalitetskrav kunderna ställer. Kolsorterna är kvalitetstestade av Gert Strand AB och allt aktivt kol batch-testas med en egenutvecklad kvalitetsäkringsmetod innan förpackning sker.

Från världsledande tyska företaget Widder OGH levererar hembryggning.se alkoholstyrkemätare, hydrometrar, olika typer av termometrar och labratoriemätglas i laboratoriekvalitet. För de som inte kräver den absolut högsta kvaliteten erbjuder hembryggning.se också de mest prisvärda instrumenten från Kina.

Hembryggning.se har ett stort varusortiment som tillfredsställer även den mest kräsna hembryggare. I butiken finns all utrustning som plast- och vinhinkar, plastkranar för fat och dunk, doppvärmare, vinfiltreringsapparater och alla saker som behövs för hembryggning.

I sortimentet finns också ett sortiment läskkoncentrat (4 cl till 1 liter läsk är doseringen) med minimalt med socker, eller inget socker alls, men med samma sötma som vanlig läsk.

Det finns även kaffe- och vispgräddearomer – allt för den goda smaken skull. Hembryggning.se är den fraktfria butiken med bra produkter för alla hembryggare.

Produkterna finns i nya www.hembryggning.se butiken och levererar direkt till konsument. Under en begränsad tid levereras alla beställningar fraktfritt inom Sverige.

För mer fakta:
Thomas Ström
Epost: thomas (snabela) gertstrand.se
Tel 040-620 21 86
Fax 040-18 30 25
www.gertstrand.se