Hundartiklar av en kvalité som ej existerar i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

I webbutiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är mycket låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Företaget har platsbrist och måste helt enkelt ta bort ett sortiment. För att kunna arbeta rationellt och slippa traska ut och hämta somliga produkter i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. Sortimentet måste minskas om det skall gå att plocka och packa rationellt.

löplina

I det tysta pågår därför en utförsäljning, priserna är kraftigt nedsatta.

Sortimenten består av sanslöst utmärkta varor, vissa finns inte någon annan stans i Sverige.

Halskedjor och hundhalsband från Sprenger. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så handla du också, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

KingHounds sortiment av koppel av olika slag och deras jättesortiment halsvand och halskedjor. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. KingHounds mässingshalsband är av kostbar massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Till skrattretande låga priser.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Oerhört starkt överfettat oxläder 5-6 mm tjockt. 100 år eller mer lär dessa koppel hålla.

Olika linor för skyddshundsträning. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Ett jättesortiment munkorgar. För närmast alla raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Fint att ha hemma om hunden blir skadad och har så ont att den biter omkring sig om man skall hjälpa den eller veterinären ska kolla på den.

Hundleksaker och bitleksaker. Skålar för mat och vatten. Diverse selar för träning av tjänstehundar.

Svensktillverkade hundprodukter av superkvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm samt 4 mm med en kärna i mitten. Dessa linor fastnar inte i skogen.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Det här är ett briljant tillfälle att inhandla fina hundartiklar billigt. Det är närmast unikt att så här utmärkta varor finns att handla på ett ställe. Ovanpå det här så är det utförssäjning av hela sortimentet, vad är oddsen för detta?

Mitt råd för samtliga som har vovve, ta en titt på allt-fraktfritt. Riktigt prima hundgrejor jättebilligt.