Hundartiklar av en kvalite som inte finns i vanliga hundbutiker säljs ut till reapriser

På webben i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. De flesta av dessa säljs till väldigt låga priser, under inköpspriserna.

Företaget har platsbrist och tvingas helt enkelt ta bort ett sortiment. För att kunna arbeta rationellt och slippa vandra ut och skaffa fram vissa varor i containers utanför skall man sälja ut hundsortimentet.

Lagret är så proppfyllt att det är krångligt att plocka och packa, förvaringsbyggnad, vind och totalt 7 sjöcontianers är fyllda till bristningsgränsen. Man måste helt enkelt minska sitt utbud för att kunna plocka och packa rationellt.

läderkoppel

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Sortimenten består av sanslöst utmärkta produkter, en del finns inte någon annan stans i Sverige.

Sprenger halsband och halskedjor. Produkterna från Tyska Sprenger är världsledande och kostar vanligen flera hundra kronor. Har du zoobutik så så köp du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Hundhalsband och koppel i överfettat läder från KingHound. KingHound är varumärket som ger mest för pengarna – och det redan innan dessa reapriser. Trots detta jättehög kvalitet, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halsband och halskedjor finns i mängder. Fantastiskt låga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kända som världens bästa läderkoppel. 5 mm tjockt superläder. 100 år eller mer lär dessa koppel hålla.

Diverse linor för skyddshundsträning. Munkorgar för svensk-skyddet där de nyttjas vid prov att hunden biter om det är allvar, hunden biter och munkorgen hindrar att figuranten blir biten.

Munkorgar för vanligt bruk finns i stort utbud. För alla möjliga raser, så långt lagret nu räcker. Att ha en egen munkorg till hunden är en stor fördel.

Bitkorvar och hundleksaker. Skålar för mat och vatten. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Plastbelagda massiva spårlinor 7 mm och 4 mm med en kärna i centrum. Såna spårlinor rinner rakt igenom gran och kvistar i skogen, fastnar inte.

Apporter och annan hundträningsutrustning finns i stor mängd.

Så just nu kan man beställa riktigt bra hundartiklar billigt. Alla dessa fina produkter finns på samma ställe, bara det är unikt. Att de därnäst slumpas bort till kanonpriser är nog både första och sista gången.

Mitt tips för samtliga som har vovve, ta en titt på allt-fraktfritt. Riktigt bra hundgrejor jättebilligt.