I vilken Tv-kanal presenteras lotto onsdag resultat klockan 18:25?

Lotto onsdag resultat beskrivning har inte varit en självklarhet lika länge som lördagarnas lottopresentation. Lotto från Svenska Spel såg dagens belysning år 1980 och då var det dragning bara på lördagar, en hävd som fortsätter än idag. När Lotto sedan blev så omåttligt populärt som det är idag så krävdes dragningar ett par gånger i veckan, samt det var så Lotto onsdag resultat kom till.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.

Lotto är tillsammans med ett litet antal andra nummerspel Svenska Spels största money maker med miljarder kronor i statlig avans vart år. Spelet är enkelt samt lockar därmed många att satsa, samtidigt som det blir lite av ett event att varje vecka få bänka sig framför TV-apparat:n för att se om denna veckas lottorad kanske skänker en den där drömvinsten. Läs mer här

Drömvinsten introducerades som en del av Lotto år 2005 samt har som mest gett en individuell vinnare 215 miljoner kronor. Det är när man har alla rätt på sin lottorad i sammansättning med rätt på Jokern som man har chans att vinna Drömvinsten, men vinstsumman kan variera stort, det är långt ifrån varje vecka som det ligger 215 miljoner i potten. Tvärtom kan den vara låg. Därför väljer allt fler att spela på börsnoterade Oz Lotto i Australien – via internet. Där existerar inte småvinster om man har alla rätt.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Lotto är väldigt enkelt att bilda sig samt kanske är det därför som spel lockar så många spelare. Man väljer ut sju nummer emellan 1-35 och har större möjlighet att vinna stora summor ju fler rätt man har på dragningen. Dragningen sker på onsdagar i direktsänd TV kl. 18.25 samt tar ca 5 minuter. Satsar man några slantar på Jokern i anknytning med sin lottorad så har man därjämte chans att vinna Drömvinsten.

Många folk gör veckans lottorad till ett event, medans andra bara kryssar i någon rad då och då, för att andan plötsligt faller på, alternativt för att man får något ”tecken” på att man kanske har särskild tur för tillfället. Särskilt utomlands fungerar spelande ofta på det viset. Skulle någon finna en fyrklöver i gräset eller en hundralapp på marken så knatar de raka vägen till det lokala spelombudet för att fylla i en lottorad.

Att satsa på lotto och vinna några småsummor då och då är ett roligt inslag i vardagen för många folk, men det kan också förvandlas till ett avhängig som långsam men säkert tar opp mer samt mer av ens tid, ekonomi och bävan. Spelberoende är mycket vanligare än man tror i dagens Sverige och mörkertalt är stort. Drabbas man av spelmissbruk så finns det inte lika allmän assistans att få som det finns för andra missbrukargrupper som alkoholister, narkomaner alternativt till och med sexmissbrukare. För alla dessa typer finns det oxå hjälpprogram på arbetsplatser, men spelmissbrukaren står ensam och kvarlämnad när det har gått för långt. Det är en psykiskt sjukdom som kan drabba vem som helst. Dock är lotto nästan aldrig orsaken, det brukar vara spel i realtid som bingo och spelautomater.

Man kan spela för nära nog hur lite eller mycket pengar man vill samt det är ett bra förslag att hålla spelkostnaderna nere. Många människor behöver ha gränser för sitt spelande, att man t ex blott selar för toppen 100 kronor per vecka. På Oz Lotto räcker 4 rader per vecka mer än väl för både spänning och nöje, lägre kostnad och drömvinster varje vecka.

Den traditionella metoden för att fylla i sin lottorad är att besöka sitt lokala spelombud, köpa en kupong och fylla i sina rader med en vanlig penna. Denna metod används ännu, många tycker att proceduren är en ingrediens i nöjet. Spelandet på internet har dock exploderat de senaste åren samt merparten av de lottorader som registreras görs online.

Efter ifyllandet av sin lottorad väntar man hårt till lotto onsdag resultaten presenteras i TV4.