Ingen Sonjo läkkoncentrat men billig läsk ändå

Det är billigare och många gånger nyttigare att skapa egen läsk. Har man endast en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat producera god läsk. Om du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så kanske du genast är rådvill. Hur kan du skapa billig läsk med samma goda smak? Bekymra dig inte! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

göra

Gör riktigt god läsk utan Sonjo läskkoncentrat som icke längre finns

Du kan ännu producera härlig läsk för det går att tillverka hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill införskaffa läsk online så är detta den bästa lösningen för du får ett koncentrat som du kan blanda i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del möjligtvis upplever en aning nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att detta rentav ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är fullkomligt utan socker för att få riktigt välgörande och god soda. kolsyrat mineralvatten essenser

Vilken smak är den ultimata då man gör egen läsk?

Det finns somliga smaker som nästan ständigt funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som verkligen smakar läsk och det är centralt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

Eftersom att man får så billig läsk då man köper koncentrat och blandar själv så kan man gott prova lite skilda smaker och det särskilt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker lite olika och då kan det vara bra att ha lite olika smaker hemma så att allihopa blir glada.

Hälsomedveten dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan rymma något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn anser ändå att det är underhållande att intaga bubbeldrycken och de klagar ej på att det icke jämt är lika sött. Det blir nyttigare och roligare att hälla I sig läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns otaliga märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Ibland kan man ju välja att dricka det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att använda mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är således oerhört fördelaktigt att göra egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.