Inte en enda kalori i de smaksatta kolsyrade dryckerna

Kaloririka drycker leder till trötthet

Det är enkelt att samla på sig kalorier men besvärligt att bli av med Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de ger stora mängder kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret raskt går upp och sedan ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smaksatt vattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss en aning under arbetstid alternativt fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett mycket kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att sedan ge en riktig djupdykning. Vatten är den ultimata drycken att ta till när man vill kvickna till – det ger vare sig kaloripålägg eller negativa effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kyligt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt eller bärsmak. Allt fler väljer att handla hem en kolsyremaskin för att ha tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större utsträckning.

Utsökt kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man sätta smak på sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets utbud av bordsvattenaromer innehåller 22 ljuvliga smaker med markant mångfald där alla kan finna sina favoriter. Typiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser samt ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små och stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket är tillräckligt åt 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket möjliggör köp av åtskilliga flaskor på en gång. Olika familjemedlemmar måhända gillar skilda smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går även oerhört bra att sammansätta olika smaker med varandra för att etablera egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med arom så har man en perfekt portion för att ge smak åt en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer och barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor består av 270 ml arom och mäts upp med en smart pump där en pumpning ger smak åt en halv liter kolsyrat vatten.