Kan kryddat kolsyrat mineralvatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att dricka.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de mesta folk anser möjligheten att dra i sej bägare eller bägare sedan bägare med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, i synnerhet är det så i de länder vari vatten ej är någon bristvara som i Sverige.

Många människor vänder sej till mer spännande drycker, som kolsyrat vatten för att fullgöra sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck ej är så hälsosamt som man skulle kunna ana?

Kan det kanske till samt med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan orsaka uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt behärskad och fortsätta dricka smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen verka totalt tvärtom att man känner dej mätt och belåten fortare och detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att minska i vikt.

Men låt oss eftersöka den reella viktboven

Men medan kolsyrat vatten i sig är helt ofarligt samt möjligen bäst för din hälsa, dricker de mesta människor inte det i sin tvättad design.

Vanlig läsk har en ansenlig och avskyvärd mängd socker samt kalorier.

Även lightläsk, med inget kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man behöver helt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt och art av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla autentisk och rätt så bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare av läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker består av lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem rätt i att ren fruktjuice består av lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar tyst om är apelsinjuice har nyttiga vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett glas Oboy, bestående av kaffegrädde och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck utav märket Red Bull ger dej inte blott vingar, utan oxå åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar inmundiga kolsyrat vatten för att njuta utav dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam vana att smaksätta det med sockerfria aromer – som inte framkallar någon viktökning.