Kan kryddat kolsyrat vatten göra dig fet?

Samtliga har hört om att det är livsnödvändigt att få tillräckligt med vatten att inmundiga.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner skall funka korrekt, men de mesta människor tycker möjligheten att dra i sej mugg eller glas efter bägare med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder där vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sej till mer spännande drycker, såsom bubbelvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till och med orsaka viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna utav Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten minsann kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så du man vara totalt lugn samt fortgå inmundiga smaksatt karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att lägga kolsyrade bubblor till vatten alternativt dricka, där gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans metabolism.

Därjämte kan kolsyragasen agera totalt tvärtom att du känner dej mätt snabbare och detta skulle minsann kunna bidra till dina ansträngningar att bantningen.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sig är helt ofarligt och möjligen bra för din hälsa, dricker de flesta människor ej det i sin förädla design.

Vanlig dricka har en ansenlig och avskyvärd antal socker och kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per dos har potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det finns ett litet antal smaksatta drycker som är lite bättre, man måste helt lätt själv avsyna dryckens natriumhalt samt typ av sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart alternativ till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig och rätt så kraftig viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största fabrikant utav läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin hemsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som naturlig fruktjuice.

Det kan verka missvisande, men är (givetvis listigt valt av dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice innehåller lika mycket socker som dricka.

Man uppskattar att en ask Coca Cola innehar kolhydrater som motsvarar cirka tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice består av “goda” vitaminer samt mineraler som saknas helt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice utav apelsin alternativt äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sig motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Dito gäller för ett glas Oboy, hållbar utav mjölk och 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater motsvarande hela 19 sockerbitar!

En burk energidryck utav märket Red Bull skänker dej ej blott vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man nu önskar dricka kolsyrat mineralvatten för att njuta utav dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart hälsosam bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som inte framkallar någon viktökning.