Kan man använda sig av askorbinsyra därför att bleka håret?

Har du hört talas om askorbinsyra I kombination med schampo för hårblekning? Men funkar det verkligen att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är relevant att inse att man ej får samma resultat som med en kemisk blekning.

kalciumaskorbat

Mildare blekning för hår som man tvingas vara en aning återhållsam med

Om det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i olika färger så vet du att det här sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret tillfriskna men ifall man samtidigt verkligen känner för att bleka en aning så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett avsevärt milt sätt justera på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter en aning galet att bleka håret med c vitamin så kan det faktiskt vara en bra sak att göra då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan faktiskt kännas trist då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite annorlunda saker. Ifall man till exempel badar i klorvatten så kan detta leda till att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man tillbaka den kulör som man ville ha på ett enkelt samt naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så massa skilda saker

Men det är inte blott håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju de facto är samma sak som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är därför som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att bringa från denna smarta produkt…

Attraktiv hud är något som flera drömmer om

Man kan rentav behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och blanda med vatten för att därpå badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm samt smink. Det här kan giva en fantastisk effekt med frisk hy som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av flera olika anledningar. Med en lite burk därhemma så får man massor olika användningsområden. Håret håller korrekt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny glans och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig välmående genom att inta den, det är c vitamin. Detta är minsann en produkt som man behöver i varje bostad. Mer Information HÄR.

Ett litet råd är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för ålderstigen. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det bara att kasta påsen eller burken och skaffa nytt. Det här här för övrigt faktiskt ingen dyr produkt.