Kolloidalt Silver är en vattenreningsprodukt som renat och bakteriedödar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner och silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en annan EU-klassifikation, alltså ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa ett par tsk. per liter dricksvatten du vill desinficera. Rör om om samt låt stå en kvart.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Dessvärre är kollodialt silver ett hot mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den och sälja för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man vill hava bort det och har nästan lyckats.

Det förekommer dock en enorm möjlighet. BBC har publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med smakligt resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli tvungen att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver bra eller dåligt Då blir det helt abrupt ofarligt igen…

Alternativt så går det med hjälp av Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till funkar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som läkemedel – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.