Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp utgörs till stor del av vatten

Det finns flera anledningar till varför man ska välja vatten – kolsyrat eller inte – som ens huvudsakliga dryck. Den mest uppenbara anledningen är tveklöst den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det glasklart att man tvingas fylla på med färskt vatten regelbundet. Vatten finns i mycket av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att dricka rent vatten likaså, oavsett hur mycket av allt annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

sodastreamer kolsyrat vatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därjämte lämnar det en ren och sund känsla efter sig i mun, svalg och mage, och passar således utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man införskaffa i butik också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna ekonomin skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir mycket lägre och man behöver inte bidra till de tunga transporter som kör buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och natur

En kolsyremaskin måste inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan avgöra hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta tror. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten erbjuder idag så många goda smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa fantastiska aromer finns i 22 skilda smaker som allihopa går att mixa med varandra för att alstra intressanta smakfusioner. Gert Strand AB är företaget bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med otaliga års erfarenhet av framtagning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten ljuvlig smak

Aromhusets bordsvattenaromer ger det kolsyrade vattnet fyllig smak, utan att vara för framträdande. De består av inget socker alternativt sötningsmedel och ger således ingen sötma. Smakerna är helt jämförbara med de som LOKA samt Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Dosera försiktigt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär två ml per liter vatten.
3.Vrid fast alternativt klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, olika maskiner erbjuder här olika alternativ
5.Vrid eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är klart att drickas
6. Servera med fördel med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt flexibel process som kräver betydligt mindre handlingskraft än att bege sig mot affären, kånka med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna bära med sig dem tillbaka till affären för att panta dem.

Köp Aromhusets ljuvliga bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.