Kryddad vatten, en del näringsmässiga information

Den ökade efterfrågan på smaksatt kolsyrat vatten innehar varit rätt så briljant, den ökade efterfrågan beror självfallet partiell därför satsningen på en “friskare livsstil” och den misstro som många innehar för kranvatten.

Smaksatt vatten – de näringsmässiga fakta med efterfrågan på den sundare livsstil som traskar hand i hand med det ökade intresset för vad vi egentligen äter samt dricker, de “näringsmässiga fakta” som är på etiketterna av födoämnen samt drycker granskas som aldrig tidigare.

Men som du kan presentera dig, utan att forcera i dig något av olika smaksatta vatten som vi dricker, finns det ganska mycket att anmäla om.

Men tillverkarna vrider och vänder på märkningsreglerna som gör att du missar flera utav detaljerna i vad som är i drycken på etiketten samt lite är det vad folk förväntar sig att se, ehuru de inte fullt ut begriper vad det hela innebär.

Ett av de mest anmärkningsvärda exemplen är antagligen Coca Cola med sitt meddelande att en burk Coca Cola består av lika mycket socker som ett motsvarande glas med apelsinjuice (cirka 10 bitar socker).

Att sedan Coca Cola saknar allt vad vitaminer samt mineraler som är i fruktjuice väljer de att ej nämna något om.

Om man idag tycker att 10 bitar socker låter mycket – vilket det är – så bese vad en Milkshake på MacDonalds innehåller, analog 16 bitar socker utav kolhydrater!

Fler samt flera inser vådan utav att stoppa i sej en massa tillägg socker.

Läskedryckstillverkarna lanserar då istället lightdrycker som istället innehåller sötningsmedel av tveksamma hälsoskäl.

Smaksatt kolsyrat vatten, vinner mer och mer mark som avbytare av de vanliga läskedryckerna. Man kan smaksätta själv, både köpt och hemkolsyrat vatten: http://allt-fraktfritt.com/aromer-for-bordsvatten-67/

Här i Sverige borde vi skatta oss speciellt lyckliga vari vårt vanliga kranvatten kan vara renare än de flaskor med vatten som är att inhandla i livsmedelshallarna.

Kryddad vatten – ett hälsosammare val och med kravet på en sundare livsstil går det ökade intresset för vad vi egentligen äter och dricker.

Konsumenter kollar alltmer sin födoämnen samt dryckesval baserade på näringsinnehåll och den näringsmässiga informationen på etiketterna som aldrig tidigare.

Konsumenter är oxå mer medvetna om vikten av vattentillförsel som en del av en nyttig livsstil.

Att hålla kroppen väl hydrerad förbättrar energinivåer, stöder till att dumpa toxiner från ditt system, och stöder till att hålla huden så den ser mer ungdomlig ut.

Vatten, i motsats till traditionella kolsyrade drycker, juice, fika etc är kalori utan och innehar inga negativa egenskaper, men låt oss vara totalt ärliga, det kan vara lite trist.

Vatten som smaksatts med sockerfria aromer erbjuder samtliga fördelarna med fräscht vatten men med tillägg fördel för att det smakar bäst, och med så många intressanta samt spännande smaker som är tillgängliga idag är det alltid någon smak som kan tilfresställa också den mest blaserade av provsmakare.

God smak, inga kalorier är ett absolut val för den hälsomedvetna konsumenten.


Klicka för mer info.