Läs en Soda Stream review inför ditt stundande köp

Många ambitiösa Soda Stream review finns att finna på internet. Allt från avancerade recensioner upplagda som filmklipp på youtube.com, till organiserade reviewcenters som pricerunner.se, alternativt på nätshoppar med bedömningsskala på var produkt. En Soda Stream review är således en form av recension på Soda Streams produkter.

Det är klokt att iaktta skilda produktrecensioner innan man bestämmer sig för ett köp. Alla personer är inte ute efter detsamma, så genomgående reviews är bäst. Kanske är lågt pris viktigt för en individ medan snygg design är viktigare för en annan.

bubbelvatten smakersodastreamsodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Soda Stream framställer både kolsyremaskiner, gaspatroner, PET-flaskor och smakessenser för läsk – dvs allting man behöver för att framställa sina egna kolsyrade drycker.

När det gäller Soda Streams smaker så har de en del på marknaden, de är söta samt gjorda för att framställa läsk. Innehållsmässigt använder Soda Stream både sötningsmedel samt socker i de flesta av sina smaker, några har bara sötningsmedel.

Det finns självfallet konkurrenter till Soda Stream, både vad gäller maskinerna, kolsyran samt smakerna. Wassermaxx från Aga producerar likvärdiga kolsyremaskiner som Soda Stream, men håller generellt snäppet lägre priser. Aga tävlar även när det gäller kolsyran, då de har blivit lite av specialister på det området.

Uppskattar man smaksatt bordsvatten så gör Aga dessutom populära bordsvattenaromer, men här är Aromhuset en enorm konkurrens med 35-årig erfarenhet, stort utbud och trumfkortet att de varken tillsätter socker alternativt sötningsmedel i sina aromer. En riktig bubblare i smaksammanhang är Sonjo, som har ett stort sortiment av både läskessenser samt bordsvattenaromer. De har många intressanta smaker på sin meny, bl a originalreceptet på Champis som de får producera på licens av Pripps.

Vi är flera idag som investerar i egna kolsyremaskiner. Det är ett ekonomiskt, roligt samt miljövänligt alternativ. Ekonomiskt då man i längden sparar pengar på att bubbla sitt eget kranvatten, till och med ifall man köper dyra essenser stundtals. Skojigt för att det är en tämligen festlig process att se hur bubblorna fyller det tidigare så stilla vattnet, och miljövänligt därför att man slipper tillföra vare sig miljövådliga transporter alternativt onödigt avfall. Lägg därtill att man slipper släpa en massa flaskor samt backar och burkar fram och tillbaka till butiken.

Med en egen sodastreamer har man dessutom tillgång till kolsyrade drycker när som helst, utan att behöva sätta foten utanför dörren. Barnen tycker att det är roligt och det blir lättare för samtliga i familjen att få i sig de 1-2 liter vätska om dagen som kroppen behöver därför att må bra.

Soda Stream har idag sex skilda modeller i sitt utbud för kolsyremaskiner. Den billigaste heter Jet och har diskret, klassisk design i svart plast och kostar runt 600 kronor inkl. allting. Efteråt kommer de andra modellerna: Pure, Genesis, Dynamo, Stream samt slutligen Penguin som blivit populär eftersom det är den enda kolsyremaskinen på marknaden som har snygga glasflaskor istället för plast.

Vilken man väljer är upp till ens budget samt smak. Wassermaxx har tämligen liknande produkter, så det är värt att kolla runt en aning innan man bestämmer sig. Att läsa en Soda Stream review kan vara till enorm hjälp.