Layodds – att satsa på förloraren|Spela på den som förlorar – det är lay odds det

Lay odds är i antonym till vad många antagligen skulle ana, ett sätt att vadslå om vem som ska förlora ett spel. Det kan bevilja en aning negativt laddat att spela på förloraren, men det är ett lika giltigt fason att satsa som vilket övrigt som helst. Om man känner att det är enklare att investera pengar på vem som ska förlora en match så är lay odds sättet för en att satsa.

Säg att Barcelona lirar mot Milan samt du känner att förloraren i detta spel blir Milan, då kan du investera pengar på denna utkomst. Du lirar lay odds på Milan samt ifall Barcelona vinner, alternativt det blir lika, så vinner du ditt vad, för inte i något av dessa två fall så vann Milan, vilket var vad du förutspådde med ditt vad.

Bäst odds på detta brukar det vara HÄR.

Motsatsen till lay odds är satsa odds, vilket givetvis då innebära att man satsar pengar på vilket författning som ska vinna en match. Där är vinstchansen något snävare eftersom det team man lirar på måste ta hem segern. Blir matchen jämn så står man utan vinst. Man kan använda sig av lay odds även i olika spelsystem som t ex säkra spel (sure bets). Ledande sajter är gertgambell.com och alltid-vinst.com, båda är gratis.

Att spela på nätet är idag mer uppskattat än någonsin. Spelsajterna blir fler och bättre för varje månad som går, Konkurrensen om spelarna är enorm, så det innefattar för de stora aktörerna att hela tiden hålla sig uppdaterade med de allra senaste tjänsterna för att bibehålla samt rekrytera ny spelfantaster. Sverige ligger i framkant vad det gäller spel samt spelutveckling i världen.

Det finns emellertid ett nytt sätt att satsa, som har blivit en konkurrent till de väletablerade spelsajterna – Spelbörsar. Om du lirar genom en spelbörs så ökar oddsen samt därmed vinstsummorna, vilket givetvis lockar spelare.

I spelintustrin cirkulerar oerhört mycket pengar samt var dag blir folk rika på spel. Samtidigt är det dock en hel del som drabbas av motsatta besvär med spelberoende och ekonomiska svårigheter som effekt. Var ansvarsfullt spelbolag har aktiva insatser mot spelberoende, men trots det är det självklart en fullkomlig del personer som faller i gliporna. Klicka Här för mer info

Ett spelberoende kan vara absolut lika förödande för en människa som vilket annat krävande avhängig som helst. Ogenomtänkta lån för att kunna spela leder till svåra ekonomiska problem som i sin tur kan försöra relationer samt sällskaplig status. Det kan dessutom gå riktigt snabbt.

Spelberoende är en sjukdom, obotlig och vidrig. Obotlig – man kan sluta spela och inte mer. Därför skall man se till att inte riskera att bli sjuk.

Att spela är spännande och skänker vardagen en ytterligare krydda. Tanken att man kanske blir rik exakt idag är kittlande. Detta skall man kunna njuta av samt för att kunna göra det så har man själv det yttersta ansvaret att satsa med förstånd. Kanske sätter man av en väl avvägd summa att satsa för per vecka och stå sig sig till den, alternativt så begränsar man sig på annat sätt.

Att spela genom lay odds kan man göra på alla möjliga sporter, allt från fotboll till hästar, tennis samt golf, så länge spelsajten man spelar på erbjuder tjänsten. I enkla ord så innebär lay odds att man lirar på den man antar kommer att förlora samt så länge den man har satsat på förlorar så spelar det ingen betydelse hurdan de andra utkomsterna ser ut. Lay odds, alternativt att spela på förloraren, är knepigare ju fler författning det finns i idrotten man väljer.