Lotto resultat var onsdag samt lördag i TV4

Lotto resultat är ett populärt teveprogram ur TV4s tablå. Dragningarna från veckans lottospel sker på lotto lördag kl. 19.55 samt onsdag kl. 18.25 då hundratusentals folk sitter beredda med sin kupong i framtidstro om att vinna på lotto.

Lotto är en mycket populär spelform från Svenska Spel, faktum är att det är Lotto som i tillsammans med andra nummerspel som Keno, som drar in mest pengar i omsättning av alla spel. Eventuellt är det för att lotto är ett väldigt kravlöst spel som inte kräver några kunskaper hos spelaren för att bättra hans alternativt hennes odds. Det skall bara väldigt mycket tur till för att man skall kamma hem en jackpott värd att nämna.

Om man lirar på lotto så kan man alltemellanåt samtidigt satsa på Jokern och därmed hava chans att vinna lotto jackpot – alternativt Drömvinsten, som den kallas. Drömvinsten skänker alltid en enskild lirare vinstbelopp på över 75 miljoner kronor. Det är väl snålt när man skall ha både ett lottnummer och en lottorad på samma gång. Därför spelar allt fler på börsnoterade Oz Lotto i US i stället med jättelika jackpottar i AU-dollar.


Oz Lotto resultat behöver man inte sitta och rätta, det kommer hem via e-post, mycket bekvämt. Klicka på bilden och spela 2 rader helt gratis.

Vad är det då som gör att så många älskar att satsa på lotto? Först och framförallt finns det egentligen en djup begär i de flesta av oss att plötsligt få en stor antal pengar, utan större insats alternativt ansträngning. Vissa är mer optimistiska än andra och många antar att de bär på tur som en fin dag kommer att slå till. Uttrycket ”spelar man inte så vinner man inte” berättigar också många spelares vanor för de där själva och för andra. Att statistiken explicit meddelar att det är minimal möjlighet att minsann vinna något av nog nytta bryr de flesta sig inte om. Kanska skall man som proffspelaren Gert gambell säger: Ge Turen En Chans.

De som lirar på lotto sedan många år tillbaka har förmodligen strikta regler kring sitt spelande. Kanske avsätter de en speciell summa per månad som får gå till spel. Eller spelar samma rader varje vecka, år efter år. Mer info: På denna sajten

Man kan idag gå tillväga på en del annorlunda sätt för att spela å lotto. Antingen gör man på gammeldags vis och knallar ned till sitt spelombud, beställer en kaffe och en kaka och sätter sig på en stol för att i lugn samt ro och med begrundan fylla i sin lottorad. Sedan betalar man samt går tillbaka och väntar på lotto onsdag resultat eller lotto lördag resultat, beroende på vilken veckodag man befinner sig på. Denna ritual följs av många svenska, särskilt lite äldre samt bryts inte för mycket i världen.

Internet har betytt mycket. Oz Lotto har satt press på Svenska Spel som en dag bara måste ge mer tillbaka till spelarna. Men framför allt kan man betala framåt i tiden och behöver inte köpa nya lottolappar varje vecka.

Den yngre lottospelaren bänkar sig före datorn för att fylla i sin lottokupong samt med blott ett litet antal klick är raden inskickad. Charmen i att spela lotto är utbytt mot effektivitet runt spelandet, vilket matchar i dagens stressade samhälle.

Spelstopp infaller vid samma tid varje veckan, kl. 17.15 på onsdagar samt 17.45 på lördagar. Spel till lördagens lotto resultat dragning är ännu mest aktuell, men många spelar också till onsdagens lottodragning.

Svenska Spels Lottoresultat finns HÄR.