Paf, har varit ett av nätets populäraste spelbolag i över ett decennium

Paf har funnits tillgängligt genom webben sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Förutom att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga underhållande vadslagningsalternativ, är de också kända för att vara ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant andel för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Djupare fakta: Bara klicka här.

Paf

PAF grundades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att bidra till i form av en effektiv samt roande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flertalet olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man många olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett brett sortiment av olika vadslagningsgränser för olika sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och det är enkelt och kan genomföras via diverse metoder. Bland annat kan man använda sig utav diverse betalningsmetoder via nätet som Neteller och Moneybookers, men det finns dessutom möjligheten att använda sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf får chansen att ta del av diverse erbjudanden som ofta gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på flera aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en rejäl vinst som innefattar en fantastisk fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till diverse internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för t.ex. tennisturneringen French Open.

För ytterligare information om Paf, olika sportevent samt erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av såväl gamla och tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar diverse europeiska språk, även engelska och de kan kontaktas genom mejl om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella och hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.