Ska man vårda gräset med ejektorflaska eller spridarbom?

Att arbeta I trädgården kan både vara lättsamt och ansträngande. Oavsett ifall man är i trädgården därför att man vill alternativt därför att man måste så kan det vara bra att betänka om man ska använda sig av en spridarbom eller en ejektorflaska för att med järnvitriol processa mossa i gräsmattan.

spridarmunstycke

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att massor väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan för att därefter enkelt stega runt på gräset är att det här fungerar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa inte klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord eftersom det är fantastiskt centralt att man gör något åt mossan innan man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Ifall det blir för svårt att handskas med mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lathet börjar dilla om att den I själva verket är rätt fin som den är och att man ändå vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är många samt attraktiva

Med stor tomt så kan man ju inte säga att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva fylla på vattenkannan och blanda järnsulfat med vatten åtskilliga gånger för att täcka hela gräset. Klicka här nu för ytterligare information. Även ifall spridarbommen är smidig och skänker god spridning så kan det kännas en aning omständligt att alltid springa och ladda på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen för att därpå låta blandningen hända i själva flaskan. På så vis så kan man kliva runt på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som inte anser att det är så vidare kul att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja eventuellt också beror lite på ekonomi men det ska sägas att det ej kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den skänker en så smidig lösning. En spridarbom kan man ju bruka flera gånger, och faktum är att många väljer att lägga till ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man hela tiden behöver ha enastående redskap för att klara av arbetet med gräset. Ifall man icke har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det enkelt tröttsamt. Det är centralt att ha en vattenslang som kommer åt I hela trädgården därför att gti dunk ska fungera.